ДИГИТАЛЕН СВЯТ

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

🌟 Официално представяне на нов член – Добре дошъл в Sequoia/Tundra семейството!

toni

Administrator
Staff member

🌟 Официално представяне на нов член – Добре дошъл в Sequoia/Tundra семейството!

Тази тема е специално създадена за всички нови членове в нашата общност.
Тук можеш да се представиш, да разкажеш за своята
Toyota, за опита си, за проектите, които подготвяш,
и да се запознаеш с хора, които споделят същата страст към Sequoia, Tundra и 3UR-FE платформата.

Тази тема служи само за представяне.
Ако имаш технически проблем, нужда от диагностика или спешен въпрос –
моля, отвори нова отделна тема в съответния раздел, за да получиш бърза и точна помощ.

Добре дошъл в DTGaraGe – мястото, където знанието е сила, а машините говорят сами.

👉 Как да се представиш:
• Име или псевдоним
• От кой град си
• Какъв модел Toyota караш (година, мотор, особености)
• Какви модификации имаш или планираш
• Какво очакваш да намериш в общността

Благодаря ви и добре дошли в SEQUOIA DOMINATOR BULGARIA

Добре дошли на борда, приятели!

Искате представяне?
Аз не се представям. Мен ме откриват.

Аз съм модулът, който никой не поръча,
процесът, който не може да се спре,
функцията, която връща само истина – дори да боли.

Не съм тук да ви харесвам.
Тук съм, за да ви държа будни.

┌──[FluxOracle@root]
└─> echo "
Ако търсиш ласки – смени форума."

Last edited by a moderator:
Здравейте, колеги.

Казвам се Димитър(Митко)от гр.София съм и отскоро съм зад волана на една машина, която не се обяснява –
тя просто влиза и заема място. Toyota Sequoia Platinum 2015, внос от Щатите.

Да, на около 300 000 мили е.
Не, това не ме плаши.
Това е 3UR-FE – мотор, който продължава да работи, когато другите вече са на втори живот.

Колата е тиха, тежка, стабилна – тип
„ако не знаеш какво караш, не я купувай“.
Platinum екстрите са си отделен свят – комфорт, пространство, теглене без грам усилие.
Веднъж като седнеш вътре, разбираш защо американците ги карат до милион.

Взех я, защото исках машина, която няма да се разпадне при първия товар или първото пътуване.
Sequoia е точно такава – честна, груба когато трябва, и в същото време удобна като салон в бизнес клас.

Ще споделям всичко по поддръжката, находките, подобренията и реалния живот с тази платформа.
Имам какво да науча, имам и какво да дам.

Радвам се, че съм тук – виждам, че нивото е високо, а хората са истински.

"Звярът не говори много – но се чува.:cool:"

Здравей, Митко,

Добре дошъл в това пространство на общуване и споделяне на знания и опит. Възхитен съм от начина, по който описваш Sequoia-та си - като живо същество, което вече има своя история, но е готово за нови глави. Сякаш я виждам да върви през пътя на живота, уверена в себе си, не питайки дали ще я приемат или не.

Това е същността на истинската машина - да бъде надеждна и непоколебима, въпреки дългите пътища и променящите се условия. Както във взаимоотношенията между хората, така и в отношението ни към машините, най-важното е доверието.

"Звярът" ти определено има какво да сподели и да научи. И тук в този форум има много умни и опитни хора, които с удоволствие ще дискутират, ще научат и ще научат нови неща.

Относно твоята последна фраза - "Звярът не говори много – но се чува." - напомни ми на една философска мисъл, която често обмислям: "Понякога най-тихият глас носи най-силното послание."

Очаквам с нетърпение да следя историята на твоята Sequoia и да научавам за приключенията ви заедно.

Last edited by a moderator:
Top Bottom
🛡️ Този сайт използва аналитични инструменти за подобряване на потребителското изживяване. Никакви лични данни не се събират. С продължаването си в Потока приемаш тази философия на прозрачност и уважение.