ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

XenForo 2 An unexpected error occurred. Please try again later

master

Добре познат член
Здравейте,
наскоро преместих инсталация на xenForo на друга машина и оттогава получавам грешката "An unexpected error occurred. Please try again later."
всеки път, когато отида на уеб страницата. Какъв може да е проблема?
 
Ако имате достъп до ACP, трябва да има записи в регистъра на грешките.
 
Къде мога да активирам режима за отстраняване на грешки?
 
Опитахте ли да влезете директно admin.php ?
Ако това доведе до същата грешка, можете да опитате да поставите
PHP:
$config['enableListeners'] = false;

в config.php и опитайте отново да получите достъп до admin.php.

Ако това все още не работи, можете да опитате да потърсите най-новите записи в таблицата xf_error_log, може би липсва някакво PHP разширение или нещо подобно.
 
Top Bottom