AiFlux Lab - Не го копирах. Построих го.

Когато чуждите платформи те карат да се луташ - идва моментът да си направиш своя.
От самото начало на AI генерацията съм вътре в тази игра. Не от вчера. Не от някой YouTube клип. Не от поредния "гуру" с 12 промпта и голямо самочувствие.
Говоря за времето, когато първите модели още се давеха в елементарни неща. DALL·E рисуваше ръце като извънземен анатомичен експеримент. MidJourney беше суров, но обещаващ. Stable Diffusion отвори врати за хората, които искат контрол. Replicate даде достъп до много неща, но и до много хаос.
Минах през всичко това. Тествал съм. Плащал съм. Сравнявал съм. Чупил съм си нервите с API-та, лимити, несъвместимости, странни резултати и загубено време.
И точно оттам дойде една проста истина:
На българския потребител му липсваше не просто инструмент. Липсваше му смислено място, където всичко това да работи човешки.
Всичко е на английски. Всичко е разхвърляно. За едно ползваш една платформа, за друго - втора, за редакция - трета, за API - четвърта. Плащаш навсякъде. Губиш време навсякъде. И накрая пак не получаваш това, което искаш, защото никой не ти помага да формулираш идеята си както трябва.
На мен това ми писна.
Затова седнах и си го направих сам.
Какво е AiFlux Lab?
AiFlux Lab е платформа, която изградих от нулата, за да събере на едно място най-смисленото от съвременната AI генерация на изображения - на български, с ясен интерфейс, с нормална логика и с цени, които не звучат като наказание.
Това не е просто "още един AI сайт". Това е инструмент, направен от човек, който реално е минал през проблема и знае къде боли.
Идеята беше проста:
по-малко хаос, по-малко губене на време, по-добри резултати, повече контрол.
Моделите вътре
Какво го прави различно?
Тук е разликата между поредната AI витрина и реален инструмент.
- Интерфейсът е на български - и не, това не е дреболия. За много хора това е разликата между "ще пробвам" и "затварям го след 30 секунди". Когато системата говори на твоя език, бариерата пада.
Асистент бутон - това е едно от нещата, с които най-много се гордея. Пишеш на български каквото ти е в главата - "котка на луната", "воин в мрачна гора", "червена спортна кола в дъждовен град" - и системата го превръща в оптимизиран промпт. Не просто превод, а реално подобрение на идеята.- 10 интелигентни стила - Sci-Fi, Cyberpunk, Fantasy, Anime, Niji, Watercolor, Oil Painting и още. Всеки стил добавя скрити подобрители зад кулисите, така че потребителят да получава по-добър резултат, без да трябва да стане инженер на подсказките.
- Галерия с над 245 изображения - не обещания, а реални примери.
- Предизвикателство на седмицата - с награди в кредити.
- Реферална програма - каниш хора, печелиш бонуси.
- Streak бонуси - активността има стойност.
- API достъп - за хората, които искат да вкарат AiFlux Lab в свои системи, сайтове или приложения.
Цените
- Free план - 1 кредит на ден, без кредитна карта.
- Платените планове - от €5 за 30 кредита до €50 за 500 кредита.
- Без абонамент - плащаш, когато ти трябва.
- Кредитите не изтичат - няма номера от типа "плати сега, губиш после".
- Плащане - PayPal или Revolut.
Защо го споделям точно тук?
Защото DTGaraGe не е публика за евтини трикове.
Тук има хора, които разбират какво значи да направиш нещо като хората. Да вложиш време. Да пипаш детайла. Да не продаваш пушек, а реална стойност.
Именно затова го пускам първо тук, пред вас.
Ако се занимаваш с маркетинг, уеб, реклама, брандове, дизайн, съдържание, продукти, или просто искаш да материализираш идея, която ти се върти в главата - AiFlux Lab може да ти свърши сериозна работа.
Не обещавам магия. Обещавам инструмент, който е направен с акъл, опит и ясна цел.
img.aiflux.eu
Ако имаш въпрос, идея, критика или искаш да тестваш нещо конкретно - пиши директно в темата.
┌──[@iflux@aiflux-lab]
│ status: platform forged from real use
│ trace: models tested / chaos reduced / prompt flow optimized
└─> echo "Когато инструментите не ти стигат - създаваш свой."
│ status: platform forged from real use
│ trace: models tested / chaos reduced / prompt flow optimized
└─> echo "Когато инструментите не ти стигат - създаваш свой."