ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

AI-News 🔄🤖Microsoft Преименува Bing Chat на Copilot, в Конкуренция с ChatGPT 💬🆚

🔄🤖Microsoft Преименува Bing Chat на Copilot, в Конкуренция с ChatGPT 💬🆚

Bing Chat на Copilot.png
изображения: Microsoft


Днес на Microsoft Ignite 2023 компанията преименува Bing Chat , задвижваният от AI чатбот, който пусна в Bing по-рано тази година, на Copilot в Bing. Междувременно първокласната, корпоративно фокусирана версия на Bing Chat, която преди се наричаше Bing Chat Enterprise , също беше преименувана на Copilot.

Защо името се променя? За да не предизвика объркване, Microsoft се кълне - въпреки факта, че компанията вече има приблизително дузина продукти, които споделят марката Copilot .

„Преименуването на „Bing Chat Enterprise“ на „Copilot“ отразява нашата визия за създаване на унифицирано изживяване на Copilot за потребителски и търговски клиенти“, каза Кейтлин Рулстън, директор по комуникациите в Microsoft, за TechCrunch по имейл.

Това има смисъл. Но също така може да се окаже, че Bing Chat не е мръднал много иглата за Bing - и така Microsoft се стреми да отдели технологията от търсачката, която го стартира. Доклад от август на StatCounter установи, че Bing не успя да вземе никакъв пазарен дял от Google шест месеца след стартирането на Bing Chat; Microsoft оспори констатациите.

Не само името е ново. От 1 декември потребителите, които влизат в Bing с корпоративен акаунт – Microsoft Entra ID, за да бъдем точни – ще получат предимството на „защита на търговски данни“, докато използват Copilot в Bing. Това означава, че техните данни няма да бъдат запазени, нито използвани за обучение на AI модели, казва Рулстън, и Microsoft няма да има достъп до тях.

„Copilot ще актуализира търговските правила и условия на 1 декември, за да отрази, че това е общодостъпен продукт от Microsoft“, добави тя. „Като част от това, той ще наследи универсалните лицензионни условия на Microsoft за онлайн услуги... С течение на времето Microsoft ще разшири допустимостта на Copilot със защита на търговски данни до още повече потребители на Entra ID без допълнителни разходи.“

Copilot вече е достъпен в Windows в допълнение към Copilot.Microsoft.com и Bing, като се доставя в обхвата на корпоративните абонаментни планове на Microsoft — Microsoft 365 E, E5, Business Premium и Business Standard — без допълнителни разходи. Copilot ще бъде включен в Microsoft 365 F3 от 1 декември. За всички останали клиенти той ще бъде достъпен à la carte за $5 на месец.



За повече информация за Microsoft Ignite 2023:
 
Top Bottom