ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Техническо чертане

Как да чертаем,четем и разбираме правилно чертежите...?
Полигонът е геометрична фигура, която е образувана от три или повече отсечки, наречени страни, които се срещат в точки, наречени върхове. Полигоните могат да бъдат класифицирани по различни критерии, включително броя на страните им, равенството на страните и ъглите, и дали са "изпъкнали" или "вдлъбнати". Ето някои ключови концепции: Изображение: (unsplash.com) Класификация на полигоните По брой на страни: Триъгълник- Полигон с три страни. Четириъгълник- Полигон с четири страни. Примери включват квадрат, правоъгълник и трапец. Петоъгълник- Полигон с пет страни. Шестоъгълник- Полигон с шест страни. И така нататък. Полигони с много страни често се наричат "n-ъгълници", където "n" е броят на страните. По равенство на страни и ъгли...
Основи на техническото чертане Изображение: (unsplash.com) Техническото чертане е важен аспект от инженерната и архитектурната практика, предоставяйки визуална репрезентация на това как трябва да бъде проектиран или изграден даден обект. То е прецизен и стандартизиран начин за комуникация между дизайнери, инженери и работници на място. История на техническото чертане Древните цивилизации, като египтяните и римляните, използваха форми на техническо чертане за проектиране на сгради и машини. С развитието на науката и техниката през Средновековието и Ренесанса, техническото чертане стана все по-важно. Леонардо да Винчи е известен със своите детайлни технически чертежи. Основни принципи на техническото чертане Геометрия Основата на...
Top Bottom