ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Дискусии за Изкуствен Интелект

"Разделът 'Дискусии за Изкуствен Интелект' е вашата платформа за обсъждане на всичко свързано с AI. От теория и алгоритми до практически приложения и бъдещи предизвикателства - всичко е добре дошло в тези дискусии."
🌍💰Свръхбогатите и техните бункери за края на света:🚫🤖Защо Сам Алтман смята, че те няма да имат значение при апокалипсис с ИИ? 📸 Изображението е генерирано чрез aiflux.eu В последните години светът стана свидетел на една необичайна тенденция сред свръхбогатите – обсебването от идеята за края на света и подготовката за него. Но докато мнозина инвестират в огромни и добре обезопасени бункери, Сам Алтман, президентът на OpenAI, има различно мнение по въпроса. Бункерите на милиардерите: Подготовка за най-лошото Милиардерите от цял свят инвестират в огромни подземни комплекси, оборудвани с всичко необходимо за дългосрочно оцеляване. Тези бункери са проектирани да предоставят убежище от всякакви катастрофи - от ядрени войни до природни...
Изкуствен интелект-Llama 2 от Meta - следващата стъпка в генерирането на текст В света на генеративните AI модели всеки ден се появяват нови и нови играчи. Най-новото попълнение в тази област идва от Meta, която обяви новото си семейство от AI модели, наречено Llama 2. Тези модели са създадени с цел да подпомагат приложения като ChatGPT на OpenAI, Bing Chat и други съвременни чатботове. Llama 2: Новото поколение Llama 2 е наследник на Llama - съвкупност от модели, които могат да генерират текст и код в отговор на подтиквания, сравними с други системи тип чатбот. Въпреки това, Llama беше достъпна само по заявка, тъй като Meta реши да ограничи достъпа до моделите от страх от злоупотреба. Въпреки тази предпазна мярка, Llama по-късно се...
Представяне на AiFlux-Иновативна платформа за изкуствен интелект, която променя играта Имам удоволствието да ви представя последната си иновация - AiFlux. AiFlux е платформа, която използва изкуствен интелект, за да предостави решения в различни области, като дизайн, писане, социални медии и дори заваряване. Създадох AiFlux с мисията да използвам силата на изкуствения интелект, за да улесня живота и работата на хората. Всеки от нас се нуждае от помощ в една или друга област, и AiFlux е тук, за да предостави тази помощ. Сайтът предлага възможност за използване на различни AI асистенти, всеки от които е специализиран в определена област. Те могат да помогнат във всяка ситуация, като предоставят професионални съвети и решения...
Top Bottom