ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Правила

toni

Administrator
Staff member
Правила на ФОPУМИТЕ !!!

1. Спазвайте учтивия тон - модераторите ще трият/редактират всякакви постове съдържащи неприличен език, вулгарности или профанизъм под каквато и да е форма. Това включва потребителски имена, аватари, заглавия, подписи на участниците и всякакво друго съдържание на постингите им. Не забравяйте че това което за вас е просто закачка, за другиго може да е обида. Екипът на DT GARAGE се стреми да направи тези форуми едно приятно за всички място.

2. Абсолютно са забранени всякакви лични нападки - това включва преки или косвени обиди, под каквато и да е форма. Старайте се да дискутирате темите във форумите, а не да критикувате участните в тях. Дискусии които прерастват в конфликти ще бъдат заключвани от модераторите, а потребители нарушаващи настоящото правило ще бъдат наказвани, включително и с отстраняване.

3. Забранен е всякакъв спам - това включва реклама и пропаганда на материали чужди на тематиката на форумите (политическа агитация, популяризиране на комерсиални неролеви продукти, сайтове и др.). Всякакви off-topic постинги, теми в грешните форуми или такива с дразнещо/безмислено съдържание ще бъдат обработвани от модераторския персонал.

4. Забранени са всякакви злонамерени действия към или чрез форумите - използване на чужди потребителски акаунти, представяне на линкове към вредни сайтове или файлове, измами, flood и т.н. Забранени са атаките към компютрите или акаунтите на потребителите на форумите.

5. Публикувайте теми или мнения в правилното място.

6. Търсете, преди да публикувате тема.

7. Администраторите и модераторите ще бъдат безкомпромисни.

8. Теми и мнения трябва да бъдат само на английски и български.

9. Когато имате проблем с линк за сваляне, публикувате вашия проблем в една и съща тема. Не отваряйте нова тема.

10. Без реклама !!!

Правилата важат и за личните съобщения - ако някой ви обижда или спамва чрез ЛС, можете да известите някой от техническия персонал за това.

Препоръки

Персоналът на тези форуми се стреми да изгради една културна, приятна и подредена среда за дискусия в лицето на тези форуми. Ето няколко начина, по които бихте могли да помогнете:

Пишете на кирлица или английски - това се възприема като жест на уважение към останалите участници на форума.

Старайте се да пишете съдържателни мнения.

Стремете се да слагате подходящи и смислени имена на своите теми. Например имена "???", "Въпрос" или "HELP!!" не са такива и ще бъдат преименовани от модераторите.

Старайте се да пускате темите си в правилните форуми. Ако по някаква причина сте се объркали, конкретния модератор на форума ще премести темата на правилното място и ще ви извести (с лично съобщение или като остави линк във форума).

Техническият персонал не винаги може да бъде навсякъде. Ако забележите действие, което смятате че по някакъв начин нарушава настоящите правила, моля съобщете на съответния модератор или администратора чрез лично съобщение или редакция на съответното мнение.

Когато избирате подписа си, съобразявайте се с това че ако той е прекалено дълъг, това затруднява другите потребители в четенето на теми, в които пишете. Не постявяйте подписи по-дълги от 5 нормални реда или такива които имат широчина по-голяма от 600 пиксела.

При нарушение

Ако по някакъв начин нарушите по-горните правила, модераторите ще редактират, заключат, преместят или премахнат вашата тема или съобщение, след което ще ви известят чрез лично съобщение. При следващи нарушения на правилата, могат да бъдат взети по-строги мерки като предупреждение от администратора по e-mail, заключване на акаунта ви, или временно или постоянно изгонване от форумите.

Нарушенията се извършват от участниците, а не потребителските им имена. Ако нарушите правилата, и получите първо предупреждение, след това регистрирате ново потребителско име и ги нарушите отново, се смята че сте нарушили правилата два пъти. Също така, ако някой е изгонен, той не може да влиза с каквото и да е потребителско име.

Въпреки че персоналът на този форум ще се стреми да премахва или променя възможно най-бързо всеки материал носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички теми и постинги. Всички съобщения на този форум изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администратора и модераторите (с изключение на съобщенията пуснати от тези хора) и следователно те не носят никаква отговорност. Като потребител, вие одобрявате всяка информация която въведете в базата данни. Въпреки че тя няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, персоналът на тези форуми не e отговорeн за евентуалното разкриване на тези данни от трети лица.

С регистрацията си приемате, че администраторът и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно.


Екипът на DT GARAGE ще се стреми да спазва духа на тези правила за да направи тези форуми едно приятно място за всеки .
 
Top Bottom