ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

 • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

  Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

  В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

  Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

  Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Midjourney Ежедневна Инспирация: Разгърнете Творчеството си с Изкуство, Създадено чрез AI

Ежедневна Инспирация: Разгърнете Творчеството си с Изкуство, Създадено чрез AI

Inspiration from the Street.png


Здравейте, творци и ентусиасти на дигиталното изкуство!

Вълнуваме се да ви представим нашия най-нов проект във форума - "Ежедневна Доза Инспирация". В духа на споделянето и разрастването на нашата общност, всяка ден ще публикуваме уникални подкани за AI изкуство, които да ви провокират и вдъхновят да създавате и споделяте.

Този проект е създаден с мисълта за всеки от вас, който иска да разшири границите на своето творчество и да експериментира с нови техники и идеи. Нашата цел е да създадем едно оживено място за обмен на опит и вдъхновение, където всяка подкана ще бъде стъпало към нови творчески измерения.

Какво можете да очаквате?


 • Ежедневни подкани за създаване на AI изкуство, които ще бъдат включват разнообразие от теми и стилове, от абстрактни концепции до конкретни сценарии.
 • Съвети и техники за работа с AI инструменти за създаване на изкуство, които ще помогнат да изведете вашите творби на следващото ниво.
 • Платформа за споделяне, където всеки участник може да покаже своите произведения и да получи обратна връзка от общността.
Защо да се присъедините? Ако търсите начин да подхраните вашата творческа искра, да научите нещо ново, или просто искате да се свържете с други хора, които споделят вашите интереси, това е мястото за вас. Ние вярваме, че всеки има нещо уникално за предложение, и с нетърпение очакваме да видим вашите уникални творби.

Така че, въоръжете се с вашите най-добри идеи и нека заедно превърнем "Ежедневна Доза Инспирация" в неизчерпаем извор на творчество и иновации. Очакваме с нетърпение да видим как всяка подкана ще бъде интерпретирана и претворена във вашите уникални AI творби.

Присъединете се към нас в това творческо пътешествие и нека заедно направим нашия форум още по-жив и вдъхновяващ. С нетърпение очакваме вашите творби!


Ето нашето предложение за днес в Midjourney:
“A mood pallet in the style of light violet and orange, conceptual digital art, fluorescent colors, solarisation effect, feminine themes, boldly fragmented, eye-catching tags – ar 59:128”

РЕЗУЛТАТ:

Sunlit Embrace in Lilac_1024x1024.pngЗащо не експериментирате с някои от ключовите елементи във вашата следваща подсказка, като включите "ефект на соларизация" и "смело фрагментирано", за да видите как ще се получи? Ще се радваме да ни споделите резултата като участвате в нашата подкана за деня.

Нека творчеството да ни води!
 
Last edited:
Предложение за днес в Midjourney:
a playful and colorful cartoon illustration of a wolf and a hare from a classic animated series. The wolf is dressed in a sailor's outfit with a captain's hat and a striped blue and white shirt. He is tall and slender, playfully interacting with a small, sporty hare dressed in a green and white outfit. The hare appears joyful and lively. The style is very close to classic Eastern European animation, with simple lines, bright colors, and a cheerful, engaging atmosphere.

РЕЗУЛТАТ:

0_1.png


 
Предложение за днес в Midjourney:
acid-punk, incredibly beautiful woman, elaborate tattoos, wearing cybernetic samurai armor, rim-light, slight smile, steampunk, cyberpunk, 1920s inspired, highly detailed neon art nouveau, trippy background, stylized art, fantastically beautiful illustration, sharp focus, intricate details, wonderfully colorful hair, perfectly beautiful eyes, one face, soft lighting, wlop, laurie greasley, akira toriyama, james gilleard

РЕЗУЛТАТ:

0_0.png
 
Top Bottom