ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Ai Art ✨🎨 Среща с AI Изкуството-Единствени и Неповторими Творби от Тони 🎨🤖✨

✨🎨 Среща с AI Изкуството-Единствени и Неповторими Творби от Тони 🎨🤖✨

A Portrait of Perfection.png


На снимката е изобразена изключително красива жена, притежаваща елегантна и съблазнителна външност. Тя стои уверено, с поглед, който излъчва самоувереност и загадъчност. Очите й са интензивни и проницателни, създавайки усещане за вътрешна сила и харизма. Лицето й е изразително, с добре очертани черти и мека, блестяща кожа. Прическата й е елегантна и модерна, добавяйки към цялостната й привлекателност.

Нейната сила е във финия баланс и вкуса към детайла. Жената излъчва аура на увереност, което я прави още по-привлекателна. Тази снимка улавя не само физическата й красота, но и силната й личност, добавяйки дълбочина и характер към нейния образ.





Здравейте, скъпи почитатели на изкуството и технологиите,

Днес имам удоволствието да ви представя нещо, което съчетава страстта ми към изкуството с последните достижения в света на изкуствения интелект. В рамките на тази тема, ще споделям с вас моите уникални AI-генерирани изображения, които не само представят нов взгляд към цифровото изкуство, но също така предизвикват въображението и стимулират размисъла.

Всеки творба, която ще видите тук, е плод на сътрудничеството между моя творчески ум и напредналите възможности на AI. Те са повече от просто картини - те са разкази, създадени от съчетанието на човешката интуиция и машинната прецизност.

Надявам се тези творби да ви вдъхновят, да предизвикат вашето любопитство и да ви накарат да разглеждате изкуството през нова, иновативна перспектива. Очаквам с нетърпение вашите мнения, коментари и дискусии относно това пътешествие в света на AI изкуството.

Нека заедно разгърнем завесата пред тази нова ера на цифровото изкуство!


  • Открийте вълшебството на AI изкуството и създайте ваше собствено творение на моя уебсайт AiFlux! Тук не само че ще се насладите на моята уникална колекция от AI генерирани изображения, но също така имате възможността да използвате технологията и да създадете ваше собствено персонализирано изкуство. Всяка ваша творба ще бъде създадена с помощта на напреднали AI инструменти, които превръщат идеите ви в реалност. Посетете сайта и станете част от това иновативно творческо пътешествие!
  • За да видите още от моите визуални разкази и творчески експерименти, посетете моя профил в DeviantArt.
  • И ако сте любители на NFT и цифровото изкуство, не пропускайте да разгледате моите NFT творения на Rarible.




С топли поздрави,
Тони Ангелчовски
 
Last edited:
The-Light-of-Enchanted-Dreams.jpeg
 
Last edited:
Ode to Womanhood-8_mart.png

Жените - Вие сте силата, която променя света с красота, мъдрост и любов. Нека всяка ваша стъпка бъде осветена от радост и уважение, а сърцата ви да пулсират в хармония с мечтите. Честит 8-ми март! 🌹✨
 
Top Bottom