ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

Новини от света на IT и интернет

"Вашата дестинация за най-актуалните и важни новини от света на информационните технологии и интернет. Тук ще намерите последни тенденции, продуктови актуализации и важни промени в IT индустрията."
👁️🔊 Страхът от Подслушване от Устройствата Ни-Разкрития и Защита на Поверителността 🛡️📱 Подслушването на устройствата е реалност, която засяга всички нас. В последните години нарастващият страх, че нашите устройства ни подслушват, не е безоснователен. Разкритията в медиите и изследванията показват, че това не е просто теория на конспирацията, а реалност, която засяга нашата поверителност. Технически подходи за подслушване: Има няколко начина, по които устройствата ни могат да бъдат подслушвани. Един от най-често срещаните начини е чрез микрофоните, които са вградени в много устройства, като смартфони, таблети и смарт телевизори. Тези микрофони могат да бъдат активирани и да записват разговори без знанието или съгласието на...
Windows 12-Откриване на бъдещето на операционните системи на Microsoft След като Microsoft пусна Windows 11, много потребители вече са започнали да се чудят какво следва. Според някои слухове, следващата операционна система на Microsoft, Windows 12, може да бъде на пазара по-скоро, отколкото предполагаме. Предполага се, че новата ОС може да бъде пусната през 2024 година, което е изненадващо бързо след излизането на Windows 11. Какво ново можем да очакваме от Windows 12? Въпреки че Windows 11 все още е в ранните си дни, потребителите вече са започнали да изразяват своите желания за подобрения и нови функции, които биха искали да видят в Windows 12. Някои от тези желания вече са били удовлетворени с обновлението през 2022 година...
Top Bottom