ДТ РАБОТИЛНИЦА

Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете член! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавяте свои собствени теми и публикации, както и да се свързвате с други членове чрез вашата лична пощенска кутия!

  • Здравейте, майстори на заваряването, кодирането и автомобилните технологии!

    Аз съм Тони Ангелчовски, създател на dtgarage.eu - вашата нова дигитална работилница. С визията за място, където можем да обменяме идеи, да се обучаваме и да растем заедно, dtgarage.eu събира любители и професионалисти от света на заваряването, автомобилите, IT и уеб кодирането.

    В dtgarage.eu, ние сме общност, която е готова да помага и подкрепя всеки свой член. Ние вярваме, че всеки от нас може да допринесе за развитието на тази платформа, независимо дали е професионалист или ентусиаст.

    Само една стъпка ви дели от това да станете част от нашата общност - регистрацията. Регистрирайте се сега и открийте света на dtgarage.eu - мястото, където можем да създаваме и растем заедно.

    Приключението започва тук. Добре дошли в DTGARAGE.EU!

mac Как да изтеглите всички снимки от iCloud на Mac

Mac OS, Mac OS X или macOS е операционната система, която се намира в гамата настолни и преносими компютри на Apple. Създаден върху Unix ядро, той е лесен за използване, но много напреднал, изключително стабилен и отлична операционна система за продуктивност и творчество. Прегледайте нашите статии или използвайте функцията за търсене, за да потърсите нещо конкретно, което е подходящо за операционната система Mac.em>
източник
Как да изтеглите всички снимки от iCloud на Mac

mac-610x352.jpg

Ако имате куп снимки и видеоклипове, съхранени в iCloud Photos, може би се чудите как можете да изтеглите всичките си снимки и видеоклипове от iCloud Photos в локалното хранилище на вашия Mac или на външен твърд диск. Например, да приемем, че имате 40 GB iCloud снимки, които искате да изтеглите на външен диск, свързан към вашия Mac, можете да направите точно това.

Ще ви покажем най-лесния начин да изтеглите всички снимки от iCloud Photos на вашия Mac и можете да изберете дестинацията, на която искате да ги запишете, дали локално хранилище на Mac или външен диск.


Как да изтеглите всички снимки от iCloud Photos на Mac
Ще приемем, че сте активирали iCloud Photos на Mac и Mac е онлайн, ако нито едно от двете не е така, тогава очевидно това няма да работи.

Сега, ето как можете да изтеглите всички iCloud снимки директно на Mac, на дестинация по ваш избор:

  1. Отворете приложението Снимки на Mac
  2. Изберете всички снимки, като натиснете Command+A или като отидете в менюто „Редактиране“ и изберете „Избери всички“
  3. След като изберете всички снимки, издърпайте менюто „Файл“ и отидете на „Експортиране“ и изберете „Експортиране на немодифицирани оригинали“

mac2.jpg

4. Изберете местоположението на Mac, където да запазите снимките от iCloud Photos – да, можете да изтеглите снимки от iCloud на външно устройство, като използвате това, просто се уверете, че външното дисково устройство е избрано като дестинация

Ако имате голяма библиотека iCloud Photos, този процес може да отнеме много дълго време в зависимост от скоростта на вашата интернет връзка. По-малките библиотеки iCloud Photos ще се изтеглят сравнително бързо, докато големите библиотеки iCloud Photos и многото видеоклипове ще отнемат доста време за изтегляне.

Ако срещнете някакви грешки, уверете се, че вашият Mac е свързан с интернет и че iCloud Photos е активиран и сте влезли с iCloud в Системни настройки / Предпочитания.

Някои големи библиотеки iCloud Photos не успяват да се изтеглят с кодове за грешка „Неизвестна грешка -1“, което не означават много за обикновения човек, но често това може да е резултат от липсата на достатъчно място за съхранение на диска, за да поеме изтеглянето на толкова голяма снимка библиотека. За да сте сигурни, че това не е така, можете да опитате да експортирате всичките си снимки на външен твърд диск, който свързвате към Mac.

Можете също да опитате да използвате общата опция „Експортиране“, вместо „Експортиране на немодифицирани оригинали“, ако срещнете проблеми или съобщения за грешка при изтегляне.

Това е само един от няколкото начина, по които можете да изтеглите всичките си снимки от iCloud Photos на Mac. Друг подход е да принудите iCloud да изтегли всички iCloud снимки на Mac, като деактивирате функцията , което не е особено идеално, но работи. Още един метод, който може би е по-усъвършенстван, защото използва инструмента на командния ред icloudpd , е инструмент на трета страна, който също предлага възможности за изтегляне на всички снимки от iCloud. Освен това можете да изтеглите всички iCloud снимки от мрежата с уебсайта на iCloud .

Кой метод използвате, за да изтеглите всичките си снимки от iCloud на вашия Mac? Уведомете ни в коментарите.
 
Last edited:
Top Bottom